v-oktobri-derby-aj-zapas-s-ex-ligistom

V OKTÓBRI DERBY, AJ ZÁPAS S EX LIGISTOM

  1. Homepage
  2. Fashion
  3. V OKTÓBRI DERBY, AJ ZÁPAS S EX LIGISTOM
v-oktobri-derby-aj-zapas-s-ex-ligistom

Do Galanty pricestujú v Októbri Rača so Sereďou. Slovanisti potom vycestujú na oba smery našej ligy. 

V Sobotu 5.10. pricestuje do Galanty FK Rača. V súboji tabuľkových susedov pôjde o dôležité body. Tím z hlavného mesta má o jeden bod viac ako my. Odohral však aj o jeden zápas viac. Výkop zápasu je naplánovaný o 15:00. 

Prvý výjazd v mesiaci bude smerovať do Lehoty pod Vtáčnikom. Mužstvo ktoré trpkosť prehry okúsilo doposiaľ len raz ťahá gólovo Filip Škrtel, ktorý strelil 6 gólov. 

Najväčší zápas aký ponúka naša liga z hľadiska rivality a kvality odohráme v 12. kole, kedy do nášho mesta pricestujú futbalisti z neďalekej Serede. Zverencom Richarda Slezáka úvod sezóny vychádza na jednotku, keď po deviatich kolách majú na svojom konte už 20 bodov, a patrí im druhá priečka v tabuľke, len o skóre za prvými Podkonicami. Zápas sa odohrá v Sobotu, 19.10. o 14:30. 

Október uzavrieme zápasom na Myjave. Nováčikovi súťaže, ktorý donedávna hrával v najvyššej súťaži patrí momentálne 14. priečka v 17 člennej tabuľke. O mesiac sa však môže poradie v lige poriadne premiešať. 

Veríme že mesiac Október bude pre náš klub úspešný, a tešíme sa na Vás pri domácich zápasoch, ale aj na zápasoch na ihriskách súperov. 

GALANTA DO TOHO!

DEMO